The Golden Goat Club

Posted on juni 23, 2009. Filed under: Uncategorized |

Kan du slå deg på brystet med et medlemskap i The Golden Goat Club? Medlemsoversikten kan beskues et lite stykke ned i bloggens høyre spalte.Klubben er meget eksklusiv og består av de, til enhver tid, 5 beste utøverne i hver av de traseene der Fjellgeitene konkurrerer. Foreløpig er det Stoltzen og Fløyen-Vidden-Ulriken som har slik status. Alle som vil kan bli med å konkurrere om medlemskap.

I morgen kl 21 har lektor Askeland siste mulighet for å konsolidere medlemskapet sitt før han og resten av lærerstanden tar seg en ekstra lang sommerferie. Om medlemskapet holder sommeren gjennom gjenstår å se.

Reklamer

Make a Comment

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

3 kommentar to “The Golden Goat Club”

RSS Feed for Fjellgeitene Comments RSS Feed

Brødrene Engeli tar en ekstratur nå kl 16.45. Eldsteblad E. er tung i beina etter gårsdagen, men man vet jo aldri…

Har "The Golden Goat Club" eitt eige merke? Kanskje ei spesiell helsing, eller eitt motto? Den burde i alle fall ha noko slikt. Det høyres litt ut som ein slags loge/losje (kanskje lektoren kan gjelpe med rettskrivinga?)Dette byrjar å utarte seg, og gyldne geiter-jakkemerker bør vel delast ut ved endt Stoltze-sesong. Dei fem raskaste tidene gjev rett til å gå med fjellgeitemblem heilt til neste sesong. Berre tåkeprat eller god ide?

Jeg ser at vi er på bølgelengde, Ståle B. Absolutt ikke tåkeprat. Vi må smi nå som vi er på topp. Snart kommer det gjerne andre, langt sprekere geiter og overtar hele bloggen. Vi får høre med lektoren i kveld hvis han rekker å presse inn en økt mellom karaktersetting, skoleavsluninger, bleieskift og feriepakking.


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggere like this: