Golden Goat 17.8.2009. Referat.

Posted on august 17, 2009. Filed under: The Golden Goat Club |

Kveldens runde i Golden Goat endte nok en gang med ny toppnotering for Pål Thommasen, som denne gang kom i mål med eneste tid ned på 14-tallet, med suverene 14.08. Thommasen hadde pole position ved start, etterfulgt av en i overkant heseblesende Engeli, som også holdt bra fart i første halvdel, med solide 6.35 ved båren, ca 10 sekunder bak Thommasen. Oppover i Melkesyren ble det etterhvert klart at Engeli ikke hadde bein til å sette ny rekord og like etter tretrappene kom en usedvanlig frisk Bjørgo forbi i et taktfast duracell-tempo. Bjørgo ender på 15 blank, 6 sekund før Engeli. Bjørgo nevner i en kommentar etter løpet at bedre disponering av ressursene kunne gitt et bedre resultat i kveldens løp. Det er nok ikke utenkelig, og snart er nok vårens toppresultat innen rekkevidde.

Eirik Matre kom inn på ny bestenotering med 15.14, en forbedring på hele 31 sekund fra debut-løpet 10. august. Like etter kom Askeland i mål, med tiden 15:32, som er 59 sekund svakere enn vårens toppnotering, men vesentlig bedre enn forrige ukes 17.05, så det er tydelig at skadevirkningene fra sommerens frityr-kur er sterkt avtagende. Ellers har Askeland, i en epost nå i kveld, redegjort for en hendelse i toppen av tretrappene, der Matre skal ha vært ufin under passering, med bruk av albuer og ukvemsord. Dette får dere forsøke rydde opp i på tomannshånd, fortrinnsvis innen neste Golden Goat-treff :-).

Ståle Ellingsen var syk og kunne ikke stille i kveld, men Marianne var tilfeldigvis på joggetur i Fjellveien da vi møtte henne i startområdet og til tross for 1 mil(!) blodfersk joggings i beina, hev hun seg på oppover. Hun kom inn på 18.55, som gir henne en solid plassering på damenes Golden Goat-liste. Nykommeren Geir Hamre noterer årets første oppmøte i Stoltzen, med tiden 17.58 -og det er nok et stort uforløst potensiale i den tidligere toppspilleren fra Radøy.


Foto: Kjell Ove Hjelmeland

Etter lagbilde og klapp på skulderen til bestemann, gikk turen videre i lett jogg ned Tippetue.
Neste runde blir mandag 24. august, kl 20.30. Oppmøte ved start i Fjellveien.

Reklamer

Make a Comment

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

2 kommentar to “Golden Goat 17.8.2009. Referat.”

RSS Feed for Fjellgeitene Comments RSS Feed

Heia Marianne;)

Heia! Tror jeg kan se langt etter Golden Goat plass ved månedskifte……


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggere like this: