4 x Stoltzen en tirsdag ettermiddag

Posted on september 22, 2009. Filed under: Lars E, Stoltzen |

Alle og enhver bør unne seg litt galskap i hverdagen, men dagens stoltze-karusell med fire turer opp og ned Stoltzen på to timer og tjue minutter, tidvis i tungt høstregn, vil nok mange mene kvalifiserer til innleggelse i enden av Fjellveien.

Jeg hadde pause på ca 2 minutter oppe og nede mellom hvert intervall og med gode terrengsko, Inov-8 Roclite 312 GTX, kunne jeg småløpe nedover på de glatte steinene – yttersålen på disse skoene har et veigrep jeg aldri har opplevd maken til. Jeg gikk rett under melkesyreterskel og klarte å holde tidene nokså jevne: 15:55, 15:54, 16:05, 16:20.

Det var stor aktivitet i løypen i dag, med mange kjente fjes. Det er tydelig at det nærmer seg siste innspurt og det var ikke bare jeg som ikke hadde nok med én tur i dag. Pål Thomassen hadde to turer, en med og en uten sønnen Martin (som med sitt beundringsverdige prosjekt,  fortjener egen spalte på bloggen, Pål).
Medregnet dagens økter i Stoltzen har jeg nå 48 turer så langt i år, og målsetningen om 50 turer er godt innenfor rekkevidde. I morgen ettermiddag kommer tur 49 og så rundes galskapen av med jubileumstur i konkurransen kommende lørdag.
Reklamer

Make a Comment

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

2 kommentar to “4 x Stoltzen en tirsdag ettermiddag”

RSS Feed for Fjellgeitene Comments RSS Feed

GALSKAP! Imponerende, men samtidig litt irriterende å se deg dra fra på triptelleren all den tid jeg selv ligger på sofaen..

Tror ikke 4 turer opp Stolzen på rappen en ufyselig regnværsettermiddag i september er særlig normalt. Men imponerende er det i hvertfall. Wenche tror det er skoene som gjør utslaget og skal kjøpe seg slike.


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggere like this: