Snø!

Posted on oktober 10, 2009. Filed under: Linda K, Monica R, Rundemanen |

Torsdag bestemte Linda og jeg oss for å utvide turen vår! Vi ga oss i vei med godt mot å bestemte oss for Rundemanen, der har vi ikke vært sammen siden det var snø! Litt surt og kaldt var det men vi ble gode og varme på vei opp.
Da vi kom til Brushytten begynnte det å blåse mer og noe hvitt begynnte å dale fra himmelen men vi ville ikke gi oss enda.

Linda ble som vanlig smånervøs da vi passerte skiltet med rasfare og vurderte de fleste muligheter for hvor det ville være best å gå i dekning, som vanlig fnyste jeg, men de som har lest BA på nettet i dag ser at hun ikke er helt på viddene. Været var nå gått fra å være småkaldt til å være skikkelig ufyselig, det blåste og vi var ikke lenger i tvil, det snødde, på ordentlig!
Som de erfarne, ha ha, fjellgeitene vi er tok vi i bruk barnelærdommen vår å bestemte oss for å bruke fjellvettregel nr.8, den lyder VEND I TIDE. DET ER INGEN SKAM Å SNU!
Bevisbildene på mobilen klarer jeg ikke å laste opp, så dere får nøye dere med mimrebilder fra en av årets fineste og morsomste turer, på ski fra Fløyen til Rundemanen, Blåmanen og ned igjen, kan anbefales!
Reklamer

Make a Comment

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

3 kommentar to “Snø!”

RSS Feed for Fjellgeitene Comments RSS Feed

Ja, vinteren er absolutt i anmarsj. Det var også snø på toppen av Stoltzen fredag ettermiddag. På vei til jobb samme dag var det en kar på sykkel som gikk i bakken med et smell på Torget, så nå gjelder det å være litt på vakt både på sykkelen, til fots og i bilen. Jeg kan ikke akkurat si at jeg gleder meg til slaps og våte kjeledresser, men disse mimrebildene setter jo vinteren i Bergen i et veldig godt lys!

Ja, det er det jeg sier: Man skal ikke kimse av alle farer som lurer der ute i den store verden!Fantastiske skibilder. I vanlig stil har jeg like mye av kroppen nedi snøen som over:) Gleder meg til neste skisesong i By(høy)fjellet!

Artig turskildring og flotte bilder! Tror jeg må vurdere å kjøpe ski i år hvis vi får mye snø i hansastaden 🙂


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggere like this: