Stoltzen, 20. oktober

Posted on oktober 22, 2009. Filed under: Uncategorized |

2 turer opp for meg i dag.Først alene etter en halvkaotisk hjemtur fra jobb med tilhørende barnehagehenting og barneutveksling. Tiden hadde gått fort og det var nå kun en halvtime til rådighet på første tur. Ingen tid å miste, nå var det bare å skyndte seg til toppen….. Begynte fint og holdt bra tempo oppover mot redningsbåren som ble passert på ca 6,15 min. Som vanlig saktere etterhvert som trappene ble brattere og brattere men kommer opp trappene med litt reservekrefter igjen og ender på tiden 13,34. Veldig fornøyd og etter litt hvile på toppen begynner nedstigningen igjen. Må ta en pause nedover tretrappene pga slitne bein.

Kommer ned nøyaktig en halv time etter starten og akkurat i tide for å være sekundant til Golden Goat junior sammen med Tobias, Lars, Mats, Ståle og Kristian Fredrik.

Ståle foreslår harejakt som en ekstra utfordring og tar selv rollen som hare. Haren starter med et forsprang på litt over ett minutt og målet for juniorene blir å ta igjen haren innen haren når mål. Haren tar godt i oppover og det ser lenge ut til at haren blir for rask, men i tretrappene kommer Tobias og Mats seg forbi. Tobias i mål på ny bestetid 15,24, nå bare ett sekund bak onkel Marius. Mats hadde en kanonspurt av de sjeldne over målstreken og trodde ny bestetid var i lommen, men en lei misforståelse mellom sekundantene gjorde at den raske spurteren fikk tiden sin korrigert til 16,04, som er 13 sekund bak pers.
Ny bestetid for Kristian Fredrik også, 23,22.

Under turen ned går praten om blant annet julegaver og melkesyre.

Reklamer

Make a Comment

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggere like this: