Fjellgeitene 2010 – 1000 turer i Stoltzen?

Posted on januar 2, 2010. Filed under: Uncategorized |

Takk for det gamle!
Fjellgeitene.no tok form i løpet av 2009 og takket være god innsats fra mange bidragsytere ligger det nå inne nærmere 200 velskrevne innlegg om både fjellturer, sykkelturer, Golden Goat Club, drøssevis av bilder, nitidige treningsrapporter, grafer og resultatlister fra et aktivt år. Det nye året skal bli enda bedre!

Godt Nyttår, Fjellgeiter!

Nytt år gir nye muligheter og Fjellgeitene legger på ny duk, tar frem blanke ark og gjør klart for et nytt år med aktiviteter – til fots, på sykkelen, på treningssentre og i stuen…
Vi har nullstillt Aktivitetsgrafen -noe som skulle passe ypperlig for alle som har lyst på en aktiv start i det nye året. Nå har du anledning til å være med fra start. Det er ikke nødvendig å registrere seg, nye deltakere blir automatisk med på oversikten. Vi som har logget en stund nå, vet at det har en sterkt motiverende effekt å delta, og da klarer vi kanskje 1000 turer i Stoltzen (eget opplegg for Stoltzen kommer snart).

Fjellgeitene setter selvsagt umåtelig stor pris på kommentarer og tips til hva fjellgeitene.no kan inneholde i det nye året og vi satser på god deltakelse på tur, trening og på bloggen.

God geiting!

Reklamer

Make a Comment

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

4 kommentar to “Fjellgeitene 2010 – 1000 turer i Stoltzen?”

RSS Feed for Fjellgeitene Comments RSS Feed

Hei Lars, det ser ut som min søyle gir meg ufortjent mye tid, fikser du det?

Ja, jeg ser at du kommer i overkant godt ut. Det er dessuten flere aktiviteter som ikke viser. Jeg jobber med å finne feilen.

Nå tror jeg det skal stemme ganske bra, Monica. Du kommer fortsatt i overkant godt ut, men det er nok fullt fortjent. Det er dessuten veldig kjekt å se at nye og gamle geiter starter det nye året med svært så friske takter.Skriv inn en kommentar om det mangler aktivitetstyper eller steder…Jeg ser jo ikke vekk fra det nå som Fjellgeitene også dekker Radøy og Oslo 🙂

Når det gjelder "Fjellgeitenes Stoltzeregnskap" så viser bare de turene som er registrert i loggen. Det skal jeg korrigere, slik at antall turer og bestetider stemmer med den manuelle listen.


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggere like this: